dinsdag 29 april 2014

makkelijk koken 5

Heey everybody. Vandaag gaan een cupcake met een warm chocoladehart maken, een heerlijk recept waar ik echt van houd. Voor 8 cupcakes dit  heb je nodig : 600 g boter,   55 g fijne kristal suiker,    1 ei,      85 g zelfrijzend bakmeel,    1 el cacao,    55 g pure chocolade.
1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
2. Bekleed een muffinblik met met 8 papieren vormpjes of zet papieren vormpjes op een bakplaat .
3. Doe de boter, suiker, het ei, bakmeel en de cacao in een grote kom en klop met een mixer tot een glad mengsel
4. Schep de 1/2 mengsel in de vormpjes.
5. Maak met een tl een kuiltje in elk cakeje.
6. Verdeel de chocolade in 8 gelijke stuken en steek die in de kuiltjes
7. Schep de rest van het beslag er op
8. Bak de cupcakes 20 minuten in de oven of tot dat ze goed gerezen zijn en stevig aan voelen.


Tip  dit is ook lekker met vruchten en witte chocolade en poedersuikerChocolade plaatjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Another language